All fields are required.

Close Appointment form

Koronavírus Hirdetmény

  • Home
  • Koronavírus Hirdetmény

Tisztelt Pácienseink!

A Ráday32 DentalCentrum 2020.május 4-től, a hatályos kormányrendelet szerint ismét páciensei rendelkezésére áll, már NEM c kizárólag sürgősségi ellátást végez!

Természetesen a továbbiakban is minden tőlünk telhető óvintézkedést megteszünk az Önök és munkatársaink biztonsága érdekében.

A kockázat

Mivel a fogászati-szájsebészeti munka során a szájüregben történnek a beavatkozások, ezért ez egy cseppfertőzéssel terjedő vírus esetleges hatásainak fokozottabban kitett szakterület. Rendelőnkben mindig szigorúan ügyelünk a higiéniai előírások maximális betartására, a jelenleg kialakult helyzetben azonban ezeken felül további intézkedések bevezetéséről döntöttünk mindannyiunk egészségének megóvása érdekében.

Amit mi teszünk az Önök biztonságáért:

– Minden páciens után különösen nagy odafigyeléssel végezzük a fertőtlenítési eljárásokat, fertőtlenítjük a kilincseket, a kapcsolókat és a pultokat.Minden kezelés közben légtisztító berendezést üzemeltetünk,a kezelések után ózon generátorral fertőtlenítjük a kezelőhelyiség légterét.

-Fogorvosi és szájsebészeti munkánkat biztonságot nyújtó egyszer használatos védőfelszerelésben végezzük.

-Minimalizáljuk a rendelőben a nélkülözhető forgalmat és a várakozók számát

Amit a közös biztonságunk érdekében Öntől kérünk :

-Kérem, hogy kísérő nélkül és pontosan az egyeztetett időpontra érkezzenek hozzánk.Érkezéskor kézfertőtlenítés szükséges valamint megmérjük testhőmérsékletüket.

-Önnek ki kell töltenie a Covid-19 kérdőívünket.

-Korlátozott számú páciens tudunk fogadni, ezért kérnénk csak akkor foglaljon időpontot, ha biztosan el tud jönni!

-Rendelőnket az elkövetkező időszakban csak egészséges páciensek látogathatják. (Láz, fáradékonyság, elesettség, száraz köhögés, orrfolyás, bármely egyéb, akár enyhe légúti tünet megjelenése esetén betegtársaik érdekében kérem, hogy ne keresse fel rendelőnket.)

-Ha koronavírussal esetlegesen, vagy bizonyítottan fertőzött emberrel érintkezett / potenciálisan fertőzött személyt ápol, nem tudjuk Önt fogadni.

– A váróban – a váró méretének köszönhetően egyszerre több páciens is tartózkodhat, de a másfél méteres távolság megtartása kötelező egymástól! A váróban maszkot kell viselni. A kezelés megkezdése előtt szájfertőtlenítés kötelező.

– Telefonos időpontkéréskor, kérem, jelezzék, ha külföldön jártak a közelmúltban, hogy a hazaérkezés dátumához mérten tudjunk időpontot adni Önöknek.

Egészségünk megőrzése közös érdekünk, ezért kérem szíves együttműködését és türelmét a biztonsági intézkedések sikeres végrehajtásához.