All fields are required.

Close Appointment form

Kezdjen el időben gondoskodni gyermekének egészséges fogairól

Jöjjön el a Ráday32 Dentalcentrumba és ismerje meg megelőző programunkat!
A Ráday Dentalban kiemelt figyelmet fordítunk gyermekei egészséges fejlődésére. Ennek keretében egy olyan megelőző programot indítottunk el, amelynek az a célja, hogy időben, még gyermekkorban felfedezzük a fogak rendellenes fejlődését és mindent megtegyünk azok gyógyításáért, hogy felnőtt korban az Ön gyermekének is egészséges fogai legyenek.

 

Miből áll a Ráday32 Dentalcentrum megelőző programcsomagja?
Programcsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy abban minden szerepeljen, ami a fogászati problémák pontos feltérképezéséhez és az ideális megoldások megtervezéséhez szükséges:

 

1. Ismerkedés a fogászattalA003
Ezzel a programmal az a célunk, hogy az gyermekei még egészen kis korban megismerjék a fogászat „barátságos” arcát, hogy a későbbiekben ne jelentsen stresszt számukra, ha fogorvoshoz kell menni.

2. Speciális gyermek konzultáció
Gyermeke egy fogorvosi székben speciális elbánást igényel. Felkészült fogorvosaink pont azt a türelmet és megértést biztosítják számára a konzultáció során, ami ahhoz kell, hogy gyermeke barátságot kössön a fogorvosával és bizalmat szavazzon neki.

 

3. A fogászati problémák feltárása és megbeszélése a szülőkkel
A konzultáció során fogszabályozó szakorvos bevonásával feltárásra kerülnek gyermeke fogászati problémái, vagy fogfejlődési rendellenességei és ezeket a konzultáló fogorvossal részletesen átbeszélik.

 

4. Kezelési terv készítése
A problémák feltárást egy írásos kezelési terv készítése követi, amelyben a konzultáló orvos részletesen leírja a probléma megoldásához vezető utat és azt, hogy az milyen költséget jelent majd Önnek. Ilyenkor több kezelési alternatíva is felsorakoztatásra kerül.

 

5. A szükséges kezelések részletes megbeszéléseC002
Ha közösen megtalálták az ideális megoldást, akkor a konzultációt végző fogorvos részletesen és érthetően ismerteti Önnel azt, hogy az adott kezelés vagy kezelés sorozat milyen lépésekből áll és hogyan gyógyítja meg a fennálló fogászati problémát.

 

6. Gyermek fogápolási tanácsadás
A konzultáció végén fogorvosa megosztja Önnel mindazokat a szájápolási tanácsokat, amelyek hozzájárulnak majd ahhoz, hogy gyermekei szájhigiéniája a maximális védelmet nyújtsa fogainak.

 

Mit kell tennie, ha Ön is szeretné, hogy gyermeke fogai hosszú távon egészségesek maradjanak?

Ha fontos az Ön számára, hogy gyermekei már egyészen kis korukban megszokják a látogatást egy fogászati rendelőben és ne legyenek ezzel kapcsoltodban negatív érzéseik, illetve ha szeretné megőrizni gyermekei fogainak egészségét, akkor látogassanak el rendelőnkbe egy térítésmentes konzultációra.

Hívja fel rendelőnket a 06-30-197-1532-es telefonszámon és kérjen időpontot a térítésmentes megelőző programunk részét képező konzultációra.

Várjuk jelentkezését és természetesen Önt és gyermekeit is személyesen a Ráday32 Dentalcentrumban.