All fields are required.

Close Appointment form

Idős korban sem kell szenvednie fogaitól

Idős korban sem kell szenvednie fogaitól. Legalább 8 megoldásunk van arra, hogy fogai az Ön korában is problémamentesek és komfortosak legyenek.

A007
A kor előrehaladtával nem kell, hogy életminősége jelentős mértékben romoljon fogai miatt. Önnek ma is lehet ugyan olyan a rágóképessége, mint 20 éves korában és megnyerő a mosolya, mint fiatal korában. A fogászati tudomány fejlődése ma már mindenki számára elérhetővé teszi, hogy idős korban is minőségi életet élhessen. A Ráday Dental kiemelt figyelmet fordít az előrehaladott korban élő páciensek fogászati problémáira és arra, hogy hogyan lehet azokat úgy orvosolni, hogy az jelentős életminőség javulást okozzon.

 

 

Íme 8 korszerű megoldás, hogy Ön idős korban is egészséges és megnyerő fogakkal rendelkezzen:

1. A hiányzó fogak pótlása fogbeültetés segítségévelkezeles_2
A fogbeültetés a ma elérhető legkorszerűbb megoldás arra, hogy az Ön hiányzó fogai pótlásra kerüljenek, mégpedig úgy, hogy az tartós legyen és esztétikus fogpótlás kerüljön az implantátumokra.

 

2. Kivehető fogsorok rögzítése implantátumokkal
Ha a kivehető fogsora sokszor okoz kellemetlenséget Önnek, akkor implantátumok segítségével lehetőség nyílik azok fix rögzítésére, így fogsora már soha nem mozdul el evés vagy nevetés közben.

 

3. Részlegesen kivehető fogsorok
Ha vannak hiányzó fogai, de nincs lehetősége azok implantációs pótlására, akkor kerülnek előtérbe a részlegesen kivehető fogsorok, amelyek csak a foghiányt pótolják.box_4

 

4. Kivehető fogsorok
Ha az Ön csontsűrűsége vagy csontvastagsága nem teszi lehetővé implantátumok beültetését, akkor a teljes fogatlanságra is megoldást kínálnak a kiváló minőségű és esztétikus kivehető fogsorok.

 

5. Esztétikus és élethű cirkon koronák és hidak
A cirkon koronák modern számítógépes technológiával készülnek és természetes módon élethűek, így egy külső szemlélő nem is veszi észre, hogy Önnek fogpótlása van.

 

6. Költségtakarékos fémkerámia koronák és hidak
A fém vázra épülő koronák és hidak esztétikus porcelán borítást kapnak, így azok színe megegyezik majd az Ön meglévő fogainak a színével és ráadásul az ára is nagyon barátságos.porcelain-onlay-compared

 

7. Esztétikus tömések és betétek
Kisebb fogászati problémák kezelésére tökéletes megoldást nyújtanak az esztétikus tömések és betétek (betétekre akkor van szüksége, ha túl nagy felületen kell betömni a fogat).

 

8. A fogágybetegségek sikeres kezelése
A fogágy betegségei igazi népbetegségnek számítanak, melyek akár fogainak elvesztéséhez is vezethetnek. Sikeres kezelésük azonban megállítja a káros folyamatokat.lezeres

A lehetőségek tehát adottak, hogy Önnek idős korban se legyenek gondjai a fogaival és minőségi életet tudjon élni. Ha szeretné megismerni, hogy melyik az Ön számára ideális fogászati megoldás, akkor jöjjön el a Ráday32 Dentalcentrumba egy ingyenes konzultációra, ahol kezelőorvosa minden személyre szabott lehetőségről érthető módon tájékoztatja majd Önt.

A térítésmentes konzultációra a 06-30-197-1532-es telefonszámon tud időpontot kérni.B004-WEBSLIDER

Várjuk szeretettel a Ráday32 Dentalcentrumban.