All fields are required.

Close Appointment form

Fiatal korban az igazi

Fiatal korban az igazi: most gondoskodj arról, hogy fogaid egy életen át egészségesek és megnyerőek legyenek!

 

Ha fáj a fogad250x200
Fogorvoshoz általában akkor fordulunk, ha valamilyen fogászati problémára keressük a megoldást. Ez a viselkedés kézenfekvő, hiszen biztos, hogy ebben az esetben fogorvosi segítségre van szükségünk. Ha Te most ebben a stádiumban vagy, akkor érdemes eljönnöd a Ráday32 Dentalcentrum fogorvosi rendelőjébe, mert egy teljesen ingyenes konzultáció keretében pontosan megtudhatod, hogy mi okozza a fogászati problémádat, arra mi az ideális megoldás és mennyibe fog az neked kerülni. Ha élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, akkor csak annyi a dolgod, hogy felhívod a 06-30-197-1532-es telefonszámot és kérsz egy időpont egy térítésmentes konzultációra.

 

 

Ha szeretnéd megelőzni, hogy fájjon a fogad
Ha Te azok közé a fiatalok közé tartozol, aki egészségtudatos és jobban szereti megelőzni a fogászati problémákat, mint utólag kezelni azokat, akkor számodra a Ráday32 Dentalcentrum a megfelelő fogászati rendelő. Hiszen ezen a helyen olyan preventív (megelőző) programokkal találkozhatsz, amelyek pontosan azt a a célt szolgálják, hogy megóvják fogaidat a különböző megbetegedésektől. Ha Te is szeretnél aktívan tenni fogaid egészségének megóvásáért, akkor hívd fel a 06-30-197-1532-es telefonszámot és kérj egy időpontot egy térítésmentes preventív konzultációra.

 

Ha szebb fogakat szeretnélA006
Ha nem vagy elégedett fogaid formájával, színéve vagy fogaid szabálytalanul állnak, akkor érdemes még fiatal korban utána járnod , hogy hogyan érheted el azt a mosolyt, azt a külsőt amire igazán vágysz.

Gyere el a Ráday32 Dentalbacentrumba egy térítésmentes esztétikai konzultációra és nemzetközi gyakorlattal rendelkező esztétikai specialistáink tájékoztatnak mindazokról a lehetőségekről, melyekkel megszépülhetnek fogaid.

A térítésmentes esztétikai konzultációra a 06-30-197-1532-es telefonszámon tudsz időpontot kérni.

Várunk szeretettel a Ráday32 Dentalcentrumban.