All fields are required.

Close Appointment form

Bemutatkozás

 

A Ráday32 Dentalcentrum a mindig nyüzsgő Ráday utcában, Budapest gasztro utcájában található kiváló közlekedési lehetőségek közelében.

DCIM100GOPROGOPR0259.

CS003-retusBelvárosi fogászati centrumunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy belföldi és külföldi pácienseink minden fogászati panaszait egy helyen tudjuk orvosolni. Légkondicionált klinikánk az ehhez szükséges összes innovatív berendezéssel rendelkezik. Belsőépítészeti kialakításánál a funkció és a kellemes, feszültségmentes , modern ,igényes légkörre törekedtünk. Kollégáink kiválóan képzett, nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkező fogorvosok, akik szaktudásukkal , empátiájukkal és megfelelő csapatmunkájukkal az Ön számára legeredményesebb minőségi kezelést fogják biztosítani hosszú távra. Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a rendelőben dolgozó fogorvos tulajdonosok a szakmaiságot tartják a legfontosabbnak nem az extra profitot, így biztosítva Önnek a megfelelő ár/érték arányt.Rendelőnkben szívesen várjuk a család minden tagját a legkisebbektől az idősekig!

 

Ráday32 Dentalcentum technikai felszereltsége

Kedves leendő Páciensünk!

 Az elmúlt években a fogászati ellátásban jelentős előrelépések történtek, történnek, amiben nagy szerepet játszik a technika előrehaladása. Ezért  szeretnénk bemutatni Önnek rendelőnk- a XXI. század elvárásainak megfelelő- technikai felszereltségét, pár mondatban.

 

Központi víztisztító berendezés
A vezetékes vízben  találhatóak szennyeződések, mikroorganizmusok. Ráday utcai rendelőnkben  ezért beépített víztisztító berendezés üzemel, biztosítva a teljesen csíramentes vízhálózatot

Wireless fülhallgató és monitor minden kezelőhelyiségben A003

  Kezelés közben hallgathatja kedvenc zenéjét vagy akár filmet is nézhet. Felejtse el, hogy fogászati székben ül!

 

Sterilizációs helyiség
Külön sterilizáló helyiséget alakítottunk ki a rendelőnkön belül, hogy szeparáltan tudjuk előkészíteni a streril eszközöket a különböző beavatkozásokhoz, ezzel nullára csökkentve a keresztfertőződések esélyét.

 

Ózon generátor
Rendelőnk kezelőhelyiségei minden héten ózonos fertőtlenítésen esnek át a csíraszám minimalizálása érdekében, melyet saját ózon generátorral végzünk.

Orálkameraintraoral-camera
Ezzel a kisméretű speciális kamerával könnyedén meg tudjuk Önnek mutatni milyen probléma van jelen a szájüregében, be tudjuk mutatni a szükséges beavatkozás okait és el tudjuk magyarázni a kezelési tervet. Segítségével Ön a későbbi kezelés lépéseit végigkövetheti, ami  nagymértékben hozzájárul a fogorvos és páciense közötti jó kommunikációhoz.

A-Dec 500 kezelőegység

DCIM100GOPROGOPR0292.

a-dec székAz A-dec International Inc. USA piacvezető fogászati cégének a csúcsmodellje. Maximális komfort a beteg és az orvos számára. Csúcsmegoldások a kényelem és a funkció szolgálatában.

A fogászati kezelőegység páciens széke úgy lett kialakítva, hogy a páciens anatómiájával tökéletesen illeszkedjen,mozgatása közben tökéletesen alkalmazkodik a test kényelmes alátámasztásához. A megfelelő ergonómia hozzájárul a páciens ellazulásához, ezzel a stresszmentes kezelésekhez.

Amennyiben szeretné, lehetőség van a kezelés alatt zene hallgatására, ezzel kiküszöbölve a kellemetlen zajokat. Csak relaxáljon és érezze úgy, mintha otthona legkényelmesebb kanapéjában ülne!
Programozható memóriával rendelkező fogászati egységkészülék, mely gyárilag elő van készítve a jövőben megjelenő új technológiák beépítésére.

 

A001Vatech Pax I 3D Smart digitális röntgen készülékek
Sikeres fogászati kezelésének az alapja a pontos diagnozis.Lehetőség van rendelőnkben digitális kisröntgen , panoráma röntgen , teleröntgen és CBCT készítésére is. Digitális röntgen esetén a röntgensugarakat nem film fogja fel, hanem digitális érzékelők. Ezek a szenzorok egy computerrel állnak összeköttetésben, így nem kell várni a film előhívására, hanem azonnal megtekinthető a monitoron a fog röntgenképe. Ez a kép nagyítható, élesebbé tehető, távolságok mérhetők rajta, vagyis lényegesen pontosabban megállapíthatók a foggal kapcsolatos eltérések, mint a hagyományos fogászati röntgenfilm esetén.

 

 

Laser a fogászatban
D002Rendelőnk a DensLase 7W-os diódalaserét használja. Ez egy softlaser, hardlaser, professzionális fogfehérítő egy készülékben.A laser felhasználható a fogászat szinte minden területén, úgymint:

  • Sebészeti beavatkozások:  A lasersugár  műtét közbeni vérzéscsillapító hatása révén könnyebb munkát biztosít az orvosnak valamint a műtét után tapasztalható jó sebgyógyulás, minimális oedema és fájdalom kevesebb kellemetlenséget okoz a páciensnek.
  • Endodoncia, gyökérkezelés: A laser segítségével a gyökércsatorna csíraszámát lehet radikálisan csökkenteni, valamint a már kialakult gyökércsúcsi elváltozás esetén ennek gyógyulását stimulálni. Ennek előnyei a páciens számára a későbbi komplikációk jelentős csökkenése és a lerövidülő kezelési idő.
  • Parodontális tasakkezelés: A laser segítségével fájdalommentesen, jól kezelhetők a gyulladt fogíny szövetek. A kezelés során a tasakokban lévő kórokozók elpusztítása történik. Az íny az esetek nagy többségében újra feszesen tapad a fognyakra, megszüntethetők a tasakok, a meglazult fogak rögzülésére van lehetőség.
  • laserAfta, herpesz, gyulladások kezelése,biostimuláció, sebek ,rágóizületi fájdalom kezelése: A laserterápia csillapítja a fájdalmat, gyors hámosodást eredményez, a gyógyulási idő általában a felére rövidül. Fontos, hogy a soft laser terápiát gondos klinikai vizsgálat, pontos diagnózis előzze meg. A legtöbb esetben a hagyományosan bevált gyógymódok kiegészítésére, de esetenként önállóan is alkalmazandó.
  • Dentin réteget is érintő mélyfehérítés: A laser egy speciális kézidarab segítségével egy megadott hullámhosszon aktiválja a fehérítő gélt. Biztonságos és hatékony eljárás az elszíneződött fogak fehérítésére. A fehérítés mértéke páciensenként változhat, de legalább 5-10 árnyalat változás várható. A diódalézerrel történő dentin rétegig hatoló mélyfehérítés nemcsak tartósabb és hatékonyabb a Led és plazmalámpás eljárásoknál, de biostimulációs hatása miatt a kezelés alatti, és az utóérzékenység is csökken.

 

VDW Gold Reciproc apexlokátorral egybeépített endomotorendomotor
Gyökérkezelések során alkalmazott berendezés, ami a gyökércsatorna hosszának folyamatos kontrollja mellett végzi el a gyökérkezelés professzionális előkészítését, ezzel biztosítva a későbbi sikeres gyökértömést. A Reciproc rendszer garantálja a manapság legbiztonságosabb gyökérkezelési szisztémát.

 

A001I ChiroPro sebészeti,implantációs motorimplantmotor
Az egyetlen Ipad által vezérelt sebészi motor, melyben a vezető implantátum gyártók rendszerei előre programozva vannak. A műtétek folyamán az applikáció folyamatosan menti a beavatkozás adatait, ami később visszakereshetővé válik.

 

Ultrasurgery Ultrahangos csontsebészet
Ezzel a berendezéssel csontsebészeti eljárásokat lehet a páciens és az orvos számára megkönnyíteni, legyen akár szó egy foggyökér eltávolításról vagy egy bonyolult csontpótló műtétről.

Előnyei:

  • roncsolásmentes, precíz vágás
  • vérzésmentes operációs terület
  • gyorsabb csontgyógyulás
  • beavatkozás utáni páciens panaszok minimalizálás, stresszmentes erőbehatás.