All fields are required.

Close Appointment form

Lézeres kezelések

  • Home
  • Lézeres kezelések...
Lézeres kezelések

A lézerek olyan fényforrások, amelyek igen vékony, nagyon kis széttartású fénynyalábot sugároznak .

Ezt az energiában gazdag fényköteget különböztethetjük meg wattban mért teljesítmény és frekvencia alapján. Felhasználás szerint két fő kezelési csoportról beszélhetünk:laser

  • Soft-lézer kezelések
  • Hard-lézer kezelések

Rendelőnk a DenLase 7W-os diódalaserét használja. Ez egy softlézer, hardlézer, professzionális fogfehérítő egy készülékben.

 

A laser felhasználható a fogászat szinte minden területén úgymint:
E001
Sebészeti beavatkozások: A lasersugár műtét közbeni vérzéscsillapító hatása révén könnyebb munkát biztosít az orvosnak valamint a műtét után tapasztalható jó sebgyógyulás, minimális oedema és fájdalom kevesebb kellemetlenséget okoz a páciensnek. Endodoncia, gyökérkezelés: A laser segítségével a gyökércsatorna csíraszámát lehet radikálisan csökkenteni,valamint a már kialakult gyökércsúcsi elváltozás esetén ennek gyógyulását stimulálni. Ennek előnyei a páciens számára a későbbi komplikációk jelentős csökkenése és a lerövidülő kezelési idő. Parodontális tasakkezelés: A laser segítségével fájdalommentesen, jól kezelhetők a gyulladt fogíny szövetek. A kezelés során a tasakokban lévő kórokozók elpusztítása történik. Az íny az esetek nagy többségében újra feszesen tapad a fognyakra, megszüntethetők a tasakok, a meglazult fogak rögzülésére van lehetőség. Afta, herpesz, gyulladások kezelése, biostimuláció, sebek, rágóizületi fájdalom kezelése: A laserterápia csillapítja a fájdalmat, gyors hámosodást eredményez, a gyógyulási idő általában a felére rövidül. Fontos, hogy a soft laser terápiát gondos klinikai vizsgálat, pontos diagnózis előzze meg, a legtöbb esetben a hagyományosan bevált gyógymódok kiegészítésére, de esetenként önállóan is alkalmazandó. Mélyfehérítés mely a fog mélyebb rétegeit is érinti: A laser egy speciális kézidarab segítségével egy megadott hullámhosszon aktiválja a fehérítő gélt. Biztonságos és hatékony eljárás az elszíneződött fogak fehérítésére. A fehérítés mértéke páciensenként változhat, de legalább 5-10 árnyalat változás várható. A diódalézerrel történő dentin rétegig hatoló mélyfehérítés nemcsak tartósabb és hatékonyabb a Led és plazmalámpás eljárásoknál, de biostimulációs hatása miatt a kezelés alatti, és az utóérzékenység is csökken.

 

Ha Ön úgy gondolja,hogy fogászati problémájára lézeres kezeléseink valamelyike megoldást jelenthet, az alábbi lépéseket kell tennie:

1. Hívja fel rendelőnket a +36 30 197 1532-es telefonszámon és kérjen egy konzultációs időpontot. A konzultáció térítésmentes az Ön számára, tehát sem költséget sem kötelezettséget nem jelent ha eljön, de hasznos információk birtokába juthat a fogászati problémájának tartós és esztétikus megoldásáról.

2. Jöjjön el az Ön számára leginkább alkalmas (előre egyeztetett) időpontban a Ráday32 Dentalcentrum rendelőjébe és vegyen részt ezen a térítésmentes konzultáción, ahol kezelőorvosa digitális diagnosztikai eszközök és alapos fogorvosi vizsgálat segítségével pontosan azonosítja az Ön fogászati problémáját és tájékoztatja Önt, hogy milyen kezelés lenne a legideálisabb Önnek.b05_recepcios

3. A konzultációt követően Ön kap egy írásos árajánlatot fogászati problémájának megoldására, amelyből pontosan kiderül majd, hogy milyen kezelésekre van szüksége, azok mennyi ideig tartanak majd és mennyibe fognak kerülni.

Térítésmentes konzultációnk során Ön megismerheti a lézeres beavatkozások lehetőségeit, de képet kaphat rendelőnk színvonaláról és konzultáló orvosának hozzáértéséről is.

Érdemes tehát részt vennie egy ilyen konzultáción, hogy tiszta és egyértelmű képet kapjon fogászati problémájáról és annak ideális megoldásáról.

Várjuk jelentkezését a +36 30 197 1532 telefonszámon és természetesen Önt is személyesen a Ráday utcai rendelőnkben.