All fields are required.

Close Appointment form

Fémmentes cirkon fogpótlások

  • Home
  • Fémmentes cirkon...
Fémmentes cirkon fogpótlások

Élethűen esztétikus és ezredmilliméter pontos – CAD/CAM technológiával készülő cirkon-kerámia koronák és hidak
Amennyiben az Ön fogászati problémájára már nem jelent megoldást egy tömés vagy egy betét, mert a fog sérült része túlozottan nagy kiterjedésű, akkor koronára van szüksége. Amennyiben Ön foghiánnyal is rendelkezik, hídpótlást javasolunk. A koronák készülhetnek költségtakarékos fém vázra vagy élethűen esztétikus, a természetes fogakhoz hasonlatosan fehéren áttetsző cirkon vázra. Mindkét korona váz részét fehér (fogszínű) kerámia leplezés borítja. Ez adja meg a fog végső formáját és színét.

A két koronatípus között azonban jelentős a különbség megjelenésükben. A cirkon-kerámia koronák és hidak számtalan pozitív tulajdonsággl rendelkeznek, melyek Önnek is értékesek lehetnek, ismerje meg ezeket:

 

Teljesen antiallergén
Manapság gyakran előfordul a fémekkel szembeni allergia. Amennyiben Önnek fémallergiája van, vagy egyszerűen csak nem szeretné, hogy bármilyen fém legyen a szervezetében, a cirkón korona erre is megoldást jelent.

 

Fehérek, esztétikusak, élethűek és észrevehetetlenek
A speciális fogszínű cirkon anyagnak köszönhetően ezek a fogpótlások nagyon magas esztétikai igényeket is kielégítenek. A cirkonból készült koronák és hidak észrevehetetlenül illeszkednek meglévő fogaihoz, így egyáltalán nem válik láthatóvá, hogy Önnek fogpótlása van. A fémkerámia koronákra jellemző szürkés árnyalat és fémes szélcsík a cirkon koronák esetében nem fordulhat elő. Helyette egy természetesen áttetsző, élettel teli fehér színű cirkon-kerámia fogpótlás az, amit rendelőnkben Önnek készítünk.

 

Pontosak és komfortosak, CAD/CAM technológiával készülnek (számítógépes szoftver segítségével tervezik meg és számítógépes vezérléssel működő berendezéseken állítják elő)

 

A cirkon-kerámia koronák és hidak elkészítésekor a fogtechnikai laboratórium nem fémből önti ki az Ön fogpótlásának vázát, hanem egy úgynevezett CAD/CAM technológiával állítja azt elő egy speciális anyagból, a cirkonból. Ennek a technológiának az a lényege, hogy az emberi érzékszervek által nem érzékelhető mértékben pontos. A fogtechnikai laboratóriumban először egy speciális lézer beolvasó berendezés segítségével letapogatják az Ön előkészített fogairól levett lenyomatot és egy számítógépes szoftver segítségével megtervezik az Ön személyre szabott fogpótlásának a vázát. Az így megtervezett cirkon vázat egy szintén számítógép által vezérelt kivitelezés követi, ami kizárja az emberi tévedést a teljes folyamatból.

A fogtechnikai laboratórium által elkészített vázat fogorvosa bepróbálja, hogy az valóban minden szempontból megfelel-e az Ön igényeinek és csak ezt követően kerül rá a porcelán leplezés, amely megadja a végső, meglévő fogaihoz harmonikusan illeszkedő külsőt az Ön cirkon fogpótlásának.

A cirkon vázra épülő koronák számtalan fogászati problémára nyújtanak esztétikus és tartós megoldást. Hogy ez az Ön esetére is igaz-e, azt csak egy személyes konzultáció alkalmával tudjuk megmondani, amikor lehetőségünk adódik megvizsgálni Önt. Ez legegyszerűbben egy térítésmentes konzultációval oldható meg, amely három egyszerű lépésben érhető el az Ön számára:

1. Hívja fel rendelőnket a +36 30 197 1532-es telefonszámon és kérjen időpontot egy térítésmentes cirkon korona konzultációra.

2. Jöjjön el az Ön számára leginkább alkalmas (előre egyeztetett) időpontban a rendelőnkbe és vegyen részt ezen a térítésmentes konzultáción, ahol pontos képet kap majd valós fogászati problémájáról annak megoldási lehetőségeiről akár cirkon koronák segítségével.

3. A konzultációt követően Ön kap egy írásos árajánlatot fogászati problémájának megoldására, amelyből pontosan és érthetően kiderül majd, hogy milyen kezelésekre van szüksége, azok mennyi ideig tartanak majd és mennyibe fognak kerülni.

Ha meglévő fogászati problémájára kiemelten esztétikus megoldást keres vagy csak egyszerűen szebb fogakra vágyik, akkor érdemes erre a konzultációra szánnia 40 percet, mert azon minden hasznos információt megkap ahhoz, hogy megalapozott döntést tudjon hozni új mosolyáról. Várjuk jelentkezését a +3630 197 1532 telefonszámon és természetesen Önt is személyesen a Ráday32 Dentalcentrumban.