All fields are required.

Close Appointment form

Esztétikai kezelések

 • Home
 • Esztétikai kezelések...
Esztétikai kezelések

Kerámia héjak

Egy hét alatt megszépülhet a mosolya a kerámia héjak segítségévelkezeles_3
A kerámia héjak olyan egyedülálló lehetőséget kínálnak Önnek, melyek segítségével mind esztétikai, mind funkcionális szempontból teljesen megújulhat és megfiatalodhat a mosolya mégpedig egyetlen hét leforgása alatt. De van ennél még jobb hírünk is: a kerámia héjak készítése egy nagyon kíméletes fogászati eljárás, amely a koronák készítéséhez képest lényegesen kevesebb foganyag vesztésével jár és szinte teljesen fájdalommentes.

 

Mit kell tudnia kerámia héjakról?
A kerámia héj egy kontaktlencse vékonyságú lapocska, ami a fog ajak felőli részére kerül felragasztásra. Ez a szilárd és terhelhető esztétikus lapocska biztosít fogainak megújult és megszépült külsőt és hófehér, de természetes mosolyt.

 

Milyen fogászati problémák sikeres kezelésére ideálisak a kerámia hájak?
A kerámia héjakat ma már számtalan fogászati probléma kezelésére használják előszeretettel világszerte, így Magyarországon is:

 • A leggyakoribb eset az, ha a páciens egyszerűen egy szebb mosolyra vágyik, de nem szeretne sem túl sok időt tölteni ezzel, sem pedig túlzottan sok kellemetlenséget elszenvedni megszépülő mosolya miatt
 • A kerámia héjak kiváló megoldást nyújtanak arra az esetre is, ha Ön nem elégedett fogainak formájával és ezen szeretne változtatni (például ha fogai nem állnak szabályosan, de nem szeretne egy hosszadalmas fogszabályozó kezelésen részt venni)
 • Ha a fogfehérítés nem biztosítja azt a fehérséget fogainak, amit megálmodott, akkor a kerámia héjak biztosan megoldják ezt a problémát is
 • Ha fogai elkoptak vagy letöredezettek, akkor nem kell feltétlenül lecsiszoltatnia a fogakat, hogy azokra koronák készüljenek, hanem elég egy minimális előkészítést követően kerámia héjakat felragasztatnia azokra
 • Vannak olyan gyógyszerek által okozott elszíneződések, melyek fogfehérítő eljárásokkal nem világosíthatóak ki, ezek esetében a kerámia héjak jelentik a legegyszerűbb megoldást
 • Ha az első fogai között túlzottan nagy a rés, akkor azokon egyszerű korrekció hajtható végre kerámia héjak segítségével, melynek eredménye a rések eltűnése lesz.

 

Mit kell tennie abban az esetben, ha Ön is szeretné megszépíteni mosolyát kerámia héjak segítségével?
Ez a korszerű megoldás ma már mindenki számára elérhető, könnyen igénybe vehető és megfizethető. Nem jelent azonban megoldást minden fogászati problémára. Hogy az Ön esetében sikerrel alkalmazhatóak-e a kerámia héjak, az csak egy személyes konzultáció során derül ki felkészült esztétikai specialistáinkkal. Ez a konzultáció teljesen térítésmentes az Ön számára, tehát sem költséggel sem elkötelezettséggel nem jár. Ön semmit sem kockáztat, ha eljön a rendelőnkbe, hogy megismerje a kerámia héjakban rejlő megszépülési lehetőségeket.

 

Ez legegyszerűbben úgy oldható meg,ha Ön megtesz három könnyű lépést:

1. Hívja fel rendelőnket a +36 30 197 1532 telefonszámon és kérjen időpontot egy térítésmentes kerámia héjak konzultációra.

2. Jöjjön el az Ön számára leginkább alkalmas (előre egyeztetett) időpontban a rendelőnkbe és vegyen részt ezen a térítésmentes konzultáción, ahol pontos képet kap majd valós fogászati problémájáról annak megoldási lehetőségeiről akár kerámia héjak segítségével.

3. A konzultációt követően Ön kap egy írásos árajánlatot fogászati problémájának megoldására, amelyből pontosan és érthetően kiderül majd, hogy milyen kezelésekre van szüksége, azok mennyi ideig tartanak majd és mennyibe fognak kerülni.

Ha Ön egy megtévesztésig természetes, fehér, ragyogó és élettel teli új mosolyra vágyik, akkor jöjjön el a rendelőnkbe, hogy személyesen válaszoljunk az Önben felmerült kérdésekre. Várjuk jelentkezését a +36 30 197 1532 telefonszámon és természetesen Önt is személyesen a Ráday32 Dentalcentrumban.

 

Fogfehérítés

az U.S.A vezető fogfehérítő rendszerével!

esztetikai_kezeles

 

A fogfehérítés akkor jelent igazán értéket az Ön számára, ha szebb és látványosan fehérebb fogakat szeretne. A fogfehérítésre egyre nagyobb igény mutatkozik pácienseink körében, hiszen környezetünk elvárásai egyre nőnek és nehéz lépést tartani azokkal elhanyagolt vagy elszíneződött fogakkal.

 

Hogyan lehet a fogfehérítés az Ön számára is biztonságos és eredményes?
A fogfehérítés egy biztonságos beavatkozás, ha hozzáértő kezek végzik azt. Egy tartós és látványos eredményt hozó fogfehérítésnek megvannak a nélkülözhetetlen feltételei:

 • Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező fogorvos vagy dentálhigiénikus, aki rendszeresen végez sikerrel fogfehérítő beavatkozásokat
 • Kíméletes, de hatásos fogfehérítő anyag (zselé), amely 5-8 árnyalattal világosabb fogakat eredményez
 • Fejlett technológia, azaz a Beyond II Ultra , az U.S.A. vezető fogfehérítő rendszere mely nagy mértékben felerősíti a fogfehérítő zselé hatását

A sikeres fogfehérítésben és a kockázatok elkerülésében csak akkor lehet biztos, ha ez a három feltétel egyidejűleg és egy helyen jelen van. A Ráday32 Dentalcentrumban természetesen adottak a feltételek ahhoz, hogy Ön biztonságosan végeztesse el a fogfehérítő beavatkozást és annak látványos eredménye legyen.

 

 

Miért színeződnek el a fogaink olyannyira, hogy fogfehérítésre legyen szükségünk?
Az elszíneződések azért alakulhatnak ki, mert fogaink két rétegből állnak:

 • belső, sötétebb dentin rétegből
 • külső világosabb zománc rétegből,

Ez a külső réteg tele van mikroszkopikus, szabad szemmel nem látható üreggel, amelyekben lerakódhatnak a festékanyagok. Ezen túlmenően az évek előrehaladtával a felső zománc réteg kopásnak indul, ami által elvékonyodik és a belső réteg egyre inkább láthatóvá válik.

Az elszíneződésnek külső okai is lehetnek:

 • Az általunk fogyasztott élelmiszereknek színező hatása van fogainkra. Ilyenek lehetnek a piros gyümölcsök és az azokból készült termékek, a vörös bor, a kávé és a tea
 • Fogainkat besárgítja a rendszeres dohányzás
 • Egyes gyógyszerek is színező hatást gyakorolhatnak fogainkra
 • A fogak elszíneződését okozhatja genetikai öröklődés is

 

 

Hogyan működik a Beyond II Ultra fogfehérítő technologia?

 

A fogfehérítő anyagot 2 technologia egyidejű alkalmazásával aktiváljuk:

– A fogakra helyezett hidrogén-peroxidot és szilikon-dioxidot tartalmazó Beyond fogfehérítő gélt egy keskeny sugarú,magas hatásfokú, hideg kék fénnyel hozzuk működésbe.
– Eközben a fogfehérítő fej ultrahangos rezgéseket állít elő, mely bejuttatja a hatóanyagot a fog mélyebb rétegeibe is, ezzel sokkal intenzívebb fehéredési eredményt elérve.
A kezelést követően a fogszín 5-10 árnyaltnyi világosodása érhető el, ami összehasonlítva az otthoni, vagy más rendelői fehérítés hatásfokával, jelentősen jobb eredmény.
Mivel hideg fényt alkalmazunk az eljárás során, valamint az eljárás végén Beyond érzékenységcsökkentővel kezeljük a fogakat, az utóérzékenység is minimális.

 

A legmodernebb Beyond II Ultra kezelés mindössze egy alkalmat vesz igénybe, mely teljesen biztonságos, és eredménye akár 2 év múlva is látható!

 

 

Mikor javasoljuk az otthoni sínes fogfehérítést?kezeles_7
Otthoni sínes fogfehérítést akkor ajánlunk, ha Ön csak kisebb mértékű fogfehéredést szeretne elérni költséghatékonyan. A másik eset, ha már átesett a közelmúltban egy rendelői fogfehérítésen és az elért eredményt szeretné hosszú távon szinten tartani. Ehhez a módszerhez alacsonyabb koncentrációjú fogfehérítőt adunk, hogy Ön is biztonságosan elvégezhesse az otthoni fehérítést.

 

Mit kell tennie abban az esetben ha Ön is fehérebb fogakat szeretne, mégpedig rövid időn belül?
A fogfehérítés egy gyors, látványos eredménnyel járó és fájdalommentes eljárás arra, hogy az Ön fogai újra fehéren ragyogjanak. Ha felkészült szakemberhez fordul, akkor nem érhetik kellemetlen meglepetések és a végeredményben sem lesz csalódott. A Ráday32 Dentalcentrum rendelőjében nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakemberek várják Önt biztonságos és látványos eredményt hozó, korszerű fogfehérítéssel. Látogasson el rendelőkbe, hogy aztán egy óra elteltével már egy teljesen megújult és megszépült mosollyal távozhasson.

Várjuk jelentkezését a +36 30 197 1532 telefonszámon és természetesen Önt is személyesen a Ráday32 Dentalcentrumban.